top of page
Kaba adgangskontrol

Specialister i adgangskontrol

Adgangskontrolsystemer sikrer, at du har styr på, hvem der opholder sig på virksomheden og er samtidig et værn mod ubudne gæster og industrispionage.

Se eksempler på adgangskontrol-løsninger nederst på denne side og i vores produktblade.

Vores adgangskontrolsystemer kan både stå alene og integreres med et allerede eksisterende sikkerhedssystem, som kunne bestå af tyverialarm og/eller kamera overvågning. 

Alle vores adgangskontrolsystemer kan kombineres med blandt andet kameraovervågning og kan skræddersys til at dække lige netop det behov, der er brug for, hvad enten der er tale om små selvstændige anlæg eller store og mere komplekse systemer.

Vi leverer adganskontrolsystemer fra flere af markedets ledende sikringsfirmaer deriblant SSI3000 SSI5000 SSI600 DBM6000 PAXTON   

 

En stor fordel ved at vælge et system fra os er, at systemet følger markedets standarde og du bliver derfor ikke bundet til en enkelt installatør eller et bestemt alarmselskab.

Et adgangskontrolsystem vil fungere som en integreret del af bygningen og har en meget lang levetid.

En del af, for eksempel SSI systemet er en tidsregistrering af medarbejderne, således får systemet en ekstra funktion, da både overtid og flextid er nemt at beregne og overskue.

Alle systemer er nemme at betjene og kræver begrænset bruger-undervisning og service.

 

Ring på +45 76200028 eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning!

Adgangskontrol system SSI3000

SSI3000 systemet er beregnet til små og mellemstore virksomheder, idet der i systemet kun er mulighed for registrering af op til 20 døre samt op til 1000 brugere i systemet.

 

Adgangskontrol system SSI4000

SSI4000 adgangskontrol, 20 døre kan tilsluttes pr. master og 5 mastere kan sættes sammen så at det totale antal døre når 100, maks. 2000 brugere.

 

Adgangskontrol system SSI5000

Adgangskontrol system SSI6000

Multilokations Adgangskontrol DBM6000

Udgået adgangskontrol, der ikke længere føres. Manualer, vejledninger og oplysninger er stadig tilgængelig. Vi kører stadig service og vedligehold på SSI5000. 

Ring på 76200028 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i stedet.

 

SSI6000 adgangskontrol, tager optil 50.000 brugere og 40.000 døre

 

adgangskontrol udtryk exit

Ved hjælp af DBM6000 systemet kan man tilkoble f.eks. sensorer og dørkontakter, så man får besked ved ubudte gæster. Masteren kan køre både BUS og/eller IP. Desuden kan man nemt i mastersystemet for hver dør eller port i bygningen kontrollere, hvem der har åbnet/lukket og, hvornår det er sket. Ligeledes vil man kunne se, hvis nogen er blevet nægtet adgang.

Et DBM6000 system vil fungere som en integreret del af bygningen , og har en meget lang levetid.

En del af DBM6000 systemet er en tidsregistrering af medarbejderne, således at det kan integreres med et lønsystem og på den måde gøre behandlingen af både overtid og flextid nem at beregne og overskue. I det hele taget er DBM6000 systemet nemt at betjene og kræver kun begrænset brugsundervisning og service.

Eksempler på brug af adgangskontrol

Byggepladser
Guldsmed
Havne
Fitness
Dyrlæge
Biblioteker

Byggemarked

Boligforeninger
bottom of page